Elektriker Aarhus

Videoovervågning

Undgå uønskede gæster med videoovervågning

Har du været udsat for indbrud, hærværk, overfald eller tyveri?  Så kan vi hos Rafn El ApS opsætte effektiv videoovervågning, så du kan holde uønskede gæster ude. Dette gør vi både for private og erhvervsdrivende virksomheder. 

Med videoovervågning, kan det afskrække kriminelle i at fuldføre indbruddet. Skulle uheldet ske, så er sandsynligheden for, at politiet opklarer forbrydelsen større grundet et bedre bevismateriale.

 

Få tryghed med videoovervågning

Med videoovervågning kan du få mere tryghed hverdagen, da du får overvåget dit hjem eller virksomhed døgnet rundt. Dette kan øge trygheden både for din familie eller medarbejdere for eksempel, hvis arbejdspladsen ligger afsides, eller hvis der er mørke parkeringsarealer med mere. 

Vi prioriterer altid vores kunders ønsker og behov, så de bliver tilfredse med det færdige resultat. Du kan her læse hvad Aase Rhode, Engmarksvej 19, Risskov, har sagt om vores arbejde:

 

Ønsker du bedre sikring

Har du spørgsmål til videoovervågning, kommer vi gerne ud og fortæller dig om dine muligheder. Vi opsætter overvågningskameraer i området omkring Egå, Aarhus og Hinnerup. Vores elektriker kan også hjælpe med datanetværk, solceller samt andre el-installationer - Tag kontakt i dag.

 

 

Overvågning Aarhus, Egå, Hinnerup & Risskov - Vi levere videoovervågning til dig

 

 

 

 

 

 

 

 “Jeg vil give min bedste anbefaling til Rafn El ApS – de arbejder hurtigt og overholder alle aftaler – og så er de samtidig gode til at finde de rigtige løsninger, så resultatet bliver funktionelt og flot.”

 

 

Har du et spørgsmål?