Elektriker Aarhus

Datanetværksløsninger som passer dig

 

Hos Rafn El ApS nær Aarhus tilbyder vi en række alsidige og specialiserede datanetværksløsninger, som er tilpasset dine behov. Vi udvikler netværksløsninger i samarbejde med den enkelte kunde, og det betyder, at vores resultater altid er individuelt tilpasset, og derfor lever op til kundernes krav. Netværk og el spiller en stor rolle for fremtiden, og vi sikrer derfor altid, at vores løsninger er fremtidsorienterede og brugervenlige. Kvalitet og professionalisme er i højsædet hos os, og selvom vi altid ønsker at løse din opgave på hurtigst vis, går vi aldrig på kompromis med dette.

 

Vi tilbyder forskellige løsninger

Datanetværk dækker over mange ting, og det betyder derfor også, at vi som el installatør løser et hav af forskellige relevante opgaver.

Vi tilbyder bl.a.:

  • - Computernetværksløsninger
  • - Telefonsystemer
  • - Antenneanlæg
  • - Etablering af hjemmearbejdsplads
  • - Kabling og installation af bredbåndsforbindelse i fx. en boligforening
  • - Og meget mere..

Fra start til slut – du kan regne med os

Det, som kendetegner vores virksomhed, er bl.a., at vi tilbyder vores assistance hele vejen igennem alle vores projekter. Fra den første projektering til trækning af alle kabler og installation af udstyr er vi med, og når det gælder datanetværk, løser vi både opgaver for private og erhverv. Vi ønsker at tilbyde en alt-i-en løsning, og derfor har vi fokus på det endelige resultat som værende lige præcis som kunden ønsker. Vi hjælper gerne uanset hvilken el-installation det gælder; solceller, overvågning eller datanetværk. 

 

Lad os hjælpe dig i gang!

Har du spørgsmål til vores elektriker eller ønsker du en snak om et tilbud på en datanetværksløsning til dig eller din virksomhed, kan du kontakte vores dygtige medarbejdere på telefon 86 17 11 11 eller på mail info@rafn-el.dk.  Vores beliggenhed i Hinnerup nær Aarhus gør, at vi hjælper en lang række tilfredse kunder fra bl.a. Risskov og Egå.

 

Vores kunder siger

“Jeg er glad og tilfreds med at være kunde hos Rafn El. De er imødekommende og venlige og forsøger altid at finde den bedste løsning for mig.”
Claus Nielsen, Hornslet

Har du et spørgsmål?